Prima pagină » Top 7 cărţi pe care să le citeşti în 2019
Promotie -70%
x Image Liber la lectura

Top 7 cărţi pe care să le citeşti în 2019

2019 este un an minunat pentru cititori şi există titluri noi şi interesante pentru fiecare gen literar. Află care sunt romanele pe care ar trebui să le treci pe lista de lectură.

1. “O fată anonimă”, de Greer Hendricks şi Sarah Pekkanen

Autorii romanului de succes “Soţia dintre noi” vin cu un titlu nou în 2019. Jessica Ferris vrea să facă nişte bani în plus, când decide să participe la un studiu despre etică susţinut de un specialist misterios, dr. Lydia Shields. Totul pare simplu: pur şi simplu răspunzi la câteva întrebări şi le trimiţi mai departe. Dar curând, ce părea un simplu sondaj se transformă în ceva mult mai sinistru, iar Jess devine nesigură de oamenii în care poate avea încredere. Mulţi cred că acesta va fi thriller-ul anului.

2. “Regele malefic”, de Holly Black

A doua carte din seria “Făpturile văzduhului” promite să te ţină cu sufletul la gură de la prima, la ultima pagină. După ce află că Oak este moştetinorul tronului în Faerie, Jane trebuie să facă orice, pentru a-şi ţine fratele în siguranţă. Pentru asta, trebuie să facă un legământ cu regele malefic, Cardan, şi să devină puterea din spatele tronului.

3. “Pacienta tăcută”, de Alex Michaelides

Viaţa Aliciei Berenson pare perfecă: este o pictoriţă celebră, căsătorită cu un fotograf pe care toate revistele de modă îl solicită, are o casă mare, cu ferestre luminoase şi vedere asupra unui parc dintr-o zonă celebră din Londra. Într-o noapte, soţul ei se întoarce acasă de la un show de modă, iar Alicia trage cinci gloanţe în el, apoi nu mai scoate niciun cuvânt. O carte captivantă, pe care trebuie să o citeşti.

4. “Oameni normali”, de Sally Rooney

La şcoală, Connell şi Marianne se prefac că nu se cunosc. El este extrem de popular, vedeta echipei de fotbal, iar ea este singuratică, mândră şi foarte discretă. Dar când Connell vine să îşi ia mama de acasă de la Marianne, unde lucra, cei doi îşi dau seama că există o legătură puternică între ei. Un an mai târziu, amândoi devin studenţi la aceeaşi Universitate. În timp ce Marianne îşi face o viaţă socială, Connell devine tot mai timid şi nesigur pe el. Sally Rooney reuşeşte să scrie o poveste minunată despre prima dragoste şi despre nuanţele complexe ale familiei şi prieteniei.

5. “Spionul american”, de Lauren Wilkinson

Ce spui dacă datoria pentru ţară îţi cere să îl trădezi pe bărbatul pe care îl iubeşti? Este 1986, în mijlocul Războiului Rece, iar Marie Mitchell este spion pentru FBI. Este inteligentă, dar este şi o femeie de culoare, ce lucrează într-o gaşcă de bărbaţi, aşa că nimeni nu o ia în seamă, iar zilele ei sunt extrem de monotone. Inspirată de evenimente reale, cartea ese un thriller captivant cu spioni, drame familiale şi romantism pasional.

6. “Menajera”, de Stepanie Land

În copilărie, Land şi-a dorit să plece din oraşul natal şi să devină scriitoare. După o sarcină nedorită, visul ei este pus pe pauză şi este nevoită să îşi ia o slujbă de menajeră. În acest timp, face cursuri online şi scrie poveşti despre oamenii din jurul ei. Memoriile lui Land te vor învăţa că orice se poate, vei iubi spiritul ei de luptătoare şi vei afla perspectiva ei despre sărăcie în SUA.

7. “Suspectul”, de Fiona Barton

Cartea scrisă de Barton se concentrează pe ce se întâmplă atunci când două tinere dispar în Thailanda. Când familiile celor două sunt aruncate în lumina reflectoarelor, jurnaliştii încep să afle tot mai multe despre caz şi să constate că pericolul este cât se poate de aproape de casă.

By | 2019-06-13T17:03:40+00:00 iunie 13th, 2019|All about Books|0 Comentarii

Comenteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.