Loading...
Prima pagină » Heartbooks
Promotie -70%
x Image Liber la lectura
Heartbooks 2019-11-12T17:41:44+00:00

COLECȚIILE HEARTBOOKS

Citind, împreună, facem lumea mai bună. Colecțiile HeartBooks donează șanse la educație pentru copii și tineri din România

Cărțile sunt o punte spre educație, imaginație și spre lumi noi și necunoscute. Proiectele #HeartBooks sunt gândite pentru a construi oportuntități de acces la educație si lectură pentru cei mici dar și pentru cei mari, de a asigura circulația cărților în natură și de a susține viitorii autori de succes și evenimente de carte. Ești parte dintr-o astfel de organizație sau vrei să îți donezi o parte din colecția de cărți pentru revânzare în scop caritabil, lasă-ne mesajul tău.

Colecțiile propuse, sponsorizate sau oferite de către oameni de cultură, personalități ale societății civile, oameni de afaceri sau companii, sau la selecții BookClub de carte și produse din universul lecturii , toate produsele marcate pe site cu semnul inimii direcționează min. 5% din valoarea lor vândută către programe educaționale și caritabile ale ONGurilor din România pentru a susține dezvoltarea copiilor și tinerilor.

VREAU SĂ PROPUN O INIȚIATIVĂ

VREAU SĂ AFLU MAI MULTE