“De-a lungul istoriei, lectura și-a dovedit caracterul formator și a schimbat în bine lumea cititorilor din întreaga lume, deschizând minți și inimi, conectând generații și aprinzând pasiuni.  The Book Club este un omagiu adus acestei competențe neprețuite a lecturii, indiferent de formatul, locul și timpul în care se întâmplă. Este un vis izvorât din drag pentru cărți, devenit realitate prin efortul unei echipe devotate cu experiență bogată în Marketing, Comunicare, Consumer Research, Sales, Digital User Experience & Web Development. Este un colț din marele online menit să ofere pasionaților de lectură sentimentul de “acasă, între cărți și cititori”.  Le mulțumim tuturor celor care ne sunt alături și care cred în clubul de carte.”

 Ioana, co-fondator the Book Club

TheBookClub este un proiect digital care ia naștere în anul 2018, din pasiune pentru carte și prețuire pentru cititori. Un model inovativ de librărie online în care vânzarea de cărți se întâlnește cu lectura de cărți și cu selecția celor mai alese titluri, premiate volume și interactive campanii și discutii despre carte.

Este mai mult decât o librărie online, țintind să devină o resursă pentru selecții de titluri inspirate și premiate, un anticariat în care găsești titluri vechi dar prețioase, un club în care poți citi recenzii de carte, participa la cluburi de carte, găsi recomandări de lectură și discuta despre cărțile preferate.

Nu în ultimul rând, TheBookClub este un proiect care susține accesul la educație al copiilor și tinerilor, crezând cu tărie ca investiția în acest domeniu este fundamentală pentru un viitor sănătos, pozitiv și frumos al oricărei societăți.

UN CLUB  PENTRU #BOOKLOVERS DE TOATE VÂRSTELE

The Book Club reunește sub același brand o mulțime de pagini din viața unui pasionat de lectură: magazin online de carte și produse din universul lecturii; expozant online de colecții caritabile de carte; blog de recenzii și opinii literare, prin intermediul proiectului #IubescSăCitesc; Club de carte și evenimente care adună împreună oameni cu #dragdecitit.

CARDUL DE MEMBRU ÎN CLUBUL DE CARTE

Prima comandă pe thebookclub.ro îți aduce cadou un card de Book Club Member cu reduceri și beneficii permanente pe site. Primești newsletter săptămânal cu promoțiile, noutățile și recenziile de pe site și îți poți scrie propriile reviews pentru cărțile citite sau participa la evenimentele din Book Club. Fiecare review îți poate aduce premii din universul lecturii.

COLECȚIILE #HEARTBOOKS

De la colecții propuse, sponsorizate sau oferite de către oameni de cultură, personalități ale societății civile, oameni de afaceri sau companii, până la selecții BookClub de carte și produse din universul lecturii, toate produsele marcate pe site cu semnul inimii direcționează minim 5% din valoarea lor vândută către programe educaționale și caritabile ale ONG-urilor din România pentru a susține dezvoltarea copiilor și tinerilor.

ANTICARIATUL #ALREADYREAD

#AlreadyRead s-a născut pentru a  face cărțile să circule: pentru a susține expunerea pentru vânzare caritabilă a unor colecții speciale de carte, pentru a oferi editurilor spațiu de expunere pentru titluri vechi rămase în depozit și pentru a pune la dispoziția membrilor comunității BookClub un spațiu de vânzare-cumpărare de carte deja citită, în condiții de calitate și transfer transparent prezentate pe site.

VEZI CELE MAI NOI DISCUȚII DIN CLUBUL DE CARTE
CONTACT
UNDE NE GĂSEȘTI