În primul rând, îți mulțumim pentru vizita în clubul de carte!

Și pentru că abia așteptăm să te revedem, ți-am pregătit un cadou de la prima comandă pe site: primul tău CARD de membru în BookClub. Acesta îți oferă discount de 15% pentru toate produsele de pe site, pentru toată perioada cât ești parte din comunitatea noastră. Așa că ține-l aproape și de câte ori ți-e dor să citești ceva nou, cauți un cadou pentru pentru cineva drag sau vrei să-ți iei ceva frumos din lumea cărților, adaugă codul tău de client de pe card în zona dedicată din Coșul de cumpărături. Cardul este valabil maximum un an de zile și toate cardurile se reînnoiesc la începutul anului calendaristic. Fiecare card are atașat un cod unic, ce poate fi folosit pe site prin adaugarea acestuia în caseta “Ai un cod promoțional sau card de membru?” din zona de finalizare a comenzii.

În afara achizițiilor pe site, cardul îți va oferi acces la evenimente de carte și promoții speciale, pe care le vom anunța din timp pe site și pe pagina de Facebook.

Sperăm să-ți placă să petreci timp și cu recenziile, produsele, promoțiile și concursurile noastre cu și despre universul lecturii. Lecturi frumoase și zile bucuroase!

Echipa BookClub

READ, SHARE, CARE.