Prima pagină » #BookTalk 3: O tabără de lectură pentru cititori de toate vârstele. Cum ți se pare?
Promotie -70%
x Image Liber la lectura

#BookTalk 3: O tabără de lectură pentru cititori de toate vârstele. Cum ți se pare?

Exită o mulțime de evenimente centrate pe cărți, de la lansări de carte până la celebrări ale unor colecții și edituri cu tradiție sau târguri de carte nouă și veche, prin destule orașe din țară. Sunt însă mult mai puține evenimente care îî au în centru pe cititori. Ce-ai spune dacă ne-am aduna, cu mic cu mare, într-un campus de lectură în care să facem schimb de cărți, să avem întâlniri între scriitori, editori și cititori, să petrecm timp citind și descoperind noutăți și curiozități din lumea literară?

Cum arată, pentru tine, cun “READERS CAMP” ideal?

Scrie-ne într-un comentariu și poți câștiga, în fiecare lună, prin tragere la sorți, unul din cele trei vouchere de 49 de lei pentru cumpărături pe site. Câștigătorii sunt extrași lunar dintre participanții la BookTalks, între zilele de 5 și 10 ale fiecărei luni pentru luna anterioară, publicați în cadrul acestei postări și primesc pe mail voucherul de reducere.

By | 2018-09-27T15:23:51+00:00 septembrie 3rd, 2018|Book Talks|8 Comments

8 Comments

 1. Ramona decembrie 5, 2018 la 6:50 am - Raspunde

  Intr-o ceainarie, cu o muzica clasica pe fundal, unde cititorii sa se intalneasca cu scriitorii preferati si sa discute pe marginea cartii preferate…

 2. Clubul de Carte noiembrie 9, 2018 la 3:31 pm - Raspunde

  Felicitari tuturor pentru raspunsuri! In urmatoarele 3 zile veti primi pe mail voucherul cadou pentru raspunsurile voastre.

 3. Cristina Sandru octombrie 17, 2018 la 12:56 pm - Raspunde

  Cred ca este o idee foarte buna pentru toti iubitorii de literatura!

 4. scacun_cristina octombrie 1, 2018 la 11:50 am - Raspunde

  O idee geniala

 5. Ramona septembrie 30, 2018 la 1:05 pm - Raspunde

  Vara, in aer liber, intr un parc unde sa fie amenajat un spatiu cu mobilier de gradina, unde cartile si discutiile sa fie insotite de un ceai sau o cafea. Sa existe in spatiu cu ateliere interactive, de lectura, pentru copii, cu invitati scriitori/ ilustratori de literatura pentru copii. De asemeanea, un spatiu sa fie destinat adolescentilor care pot asculta si muzica sau sa faca dramatizari, vlog, scurtmetraje, fotografii inspirate de pesonaje sau subiecte din cartile preferate. Pentru copiii mai mici, mi-ar placea ca bunicii sa le citeasca povesti.

 6. Cristina septembrie 30, 2018 la 11:00 am - Raspunde

  Mi se pare o idee originala. Ar fi frumos sa intalnesc iubitori de carte asemenea mie.

 7. Ștefan Ioana Georgiana septembrie 28, 2018 la 12:11 pm - Raspunde

  Îmi vine în minte “Clubul de literatură și de plăcinte din coji de cartofi” din cartea “Scrisori din insula Guernsey”. 😊
  Un “readers camp” ideal este un loc în care toți iubitorii de literatură sunt bineveniți, indiferent de preferințele din domeniu, în care fiecare poate să spună ce a citit, ce l-a marcat și ce ar recomanda, în propriul său stil.

 8. Anna B septembrie 27, 2018 la 3:11 pm - Raspunde

  Mi se pare o idee excelenta! Cand organizati? 🙂

Comenteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.