Prima pagină » #BookTalk 1: Care este cartea din care ai putea spune că ai învățat cel mai mult, dintre toate cele pe care le-ai citit? Ce ai descoperit, citind-o?
Promotie -70%
x Image Liber la lectura

#BookTalk 1: Care este cartea din care ai putea spune că ai învățat cel mai mult, dintre toate cele pe care le-ai citit? Ce ai descoperit, citind-o?

Se spune că, adesea, citind, călătorim prin vieți, prin lumi și prin universuri paralele. Descoperim personaje, povești de viață și, undeori, pe noi înșine. “Cărţile care te ajută cel mai mult sunt cele care te fac să gândeşti cel mai mult. Cel mai greu înveţi când citeşti cărţi uşoare; însă o carte extraordinară care vine de la un gânditor remarcabil este o corabie a gândirii, plină la refuz cu adevăr şi frumuseţe”, spunea Theodore Parker.

Care sunt cărțile din care poți spune că ai învățat cu adevărat?

Scrie-ne într-un comentariu și poți câștiga, în fiecare lună, prin tragere la sorți, unul din cele trei vouchere de 49 de lei pentru cumpărături pe site. Câștigătorii sunt extrași lunar dintre participanții la BookTalks, între zilele de 5 și 10 ale fiecărei luni pentru luna anterioară, publicați în cadrul acestei postări și primesc pe mail voucherul de reducere.

By | 2018-09-27T15:37:31+00:00 septembrie 3rd, 2018|Book Talks|11 Comments

11 Comments

 1. Diana ianuarie 30, 2019 la 8:01 pm - Raspunde

  “Zeița orezului” – recunosc ca la început am fost reticenta în ceea ce privește aceasta carte, dar odată ce am început sa o citesc, nu am mai lăsat-o din mana. M-au fascinat cu totul culturile descrise, pornind de la cea indiana, malaysiana și japoneza, apoi poveștile spuse pe rand de toți cei care alcătuiesc o familie, și transpuse exact asa cum e viata de zi cu zi. Pur și simplu e o aventura ca care îți bucura sufletul pe de o parte, dar care îl și sfâșie pe de alta parte. Important e cât de multa atenție acorzi cititului și cât te implici. Dacă as da o nota, aceea ar fi 10 din 10. Una din cele mai bune cărți.

 2. Clubul de Carte noiembrie 9, 2018 la 3:35 pm - Raspunde

  Felicitari tuturor pentru raspunsuri! In urmatoarele 3 zile veti primi pe mail voucherul cadou pentru raspunsurile voastre.

 3. Cristi Stefan octombrie 22, 2018 la 12:02 pm - Raspunde

  Biblia oferă răspunsuri la multe întrebări, indiferent dacă ești sau nu o persoană religioasă. Pe mine m-a ajutat întotdeauna și m-a învățat că există consecințe pentru toate acțiunile noastre, care ne pot afecta atât pe noi cât și pe ceilalți.

 4. Cristina Sandru octombrie 17, 2018 la 12:52 pm - Raspunde

  “Dama cu camelii” a lui Alexandre Dumas fiul, pe care am citit-o in adolescenta, m-a invatat ca dragostea poate sa destrame barierele sociale.

 5. scacun_cristina octombrie 1, 2018 la 11:54 am - Raspunde

  Incerc sa invat din fiecare carte citita. Nu pentru asta sunt facute cartile?

 6. Ramona septembrie 30, 2018 la 12:50 pm - Raspunde

  Micul print de Exupery din care am inteles ca limpede nu vezi decat cu inima.

 7. Craiescu Ana Maria septembrie 30, 2018 la 11:17 am - Raspunde

  Singur pe lume- Hector Malot
  P.S.: Te iubesc- Cecilia Ahern
  Veronik se pregateste sa moara- Paulo Cohelio

 8. Cristina septembrie 30, 2018 la 10:58 am - Raspunde

  Agoni si extaz – Irving Stone
  Omul se poate ridica la un nivel superior prin dedicare continua si multa iubire față de țelul său.

 9. Ștefan Ioana Georgiana septembrie 28, 2018 la 11:35 am - Raspunde

  “La răsărit de Eden” este cartea din care am avut cel mai mult de învățat. Capodopera lui Steinbeck m-a făcut să-mi pun multe întrebări despre viață dar mi-a oferit și multe răspunsuri. Așa cum mărturisește și autorul, cartea prezintă “una dintre cele mai mărețe povești, poate cea mai mare dintre toate – o poveste despre bine și rău, despre putere și nevolnicie, despre iubire și ură, despre frumusețe și hidoșenie”. Am învățat că fiecare om are în el binele și răul și poartă amprenta generațiilor anterioare, însă avem libertatea de a alege ce să scoatem la suprafață și depinde doar de noi ce drum alegem în viață!

 10. Maria septembrie 27, 2018 la 3:17 pm - Raspunde

  Cred ca am invatat cel mai mult din cartea Cuore, de Edmondo de Amicis, pe care am citit-o cand eram mica. Este sensibila si concentrata pe ce inseamna copilaria, fericirea si suferinta.

 11. Clubul de Carte septembrie 3, 2018 la 8:16 pm - Raspunde

  Puterea Prezentului, de Eckhart Tolle, este o carte in care am gasit noi intelesuri ale linistii si puterii de a fi tu insuti.
  “Dacă nu vă puteţi simţi împăcat atunci când sunteţi singur, veţi căuta o relaţie pentru a vă acoperi sentimentul de disconfort. Puteţi fi sigur că această formă de disconfort va apărea într-o formă sau alta în relaţie şi că vă veţi considera probabil partenerul răspunzător pentru acest lucru. “

Comenteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.